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人気のタイトル
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Save Me the Plums
- My Gourmet Memoir
- 著者: Ruth Reichl
- ナレーター: Ruth Reichl
- 再生時間: 7 時間 55 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
When Condé Nast offered Ruth Reichl the top position at America’s oldest epicurean magazine, she declined. She was a writer, not a manager, and had no inclination to be anyone’s boss. Yet Reichl had been reading Gourmet since she was eight; it had inspired her career....
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Backstage Pass
- 著者: Paul Stanley
- ナレーター: Sean Pratt
- 再生時間: 4 時間 38 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
The New York Times best-selling author and front man and rhythm guitarist of Kiss grants fans an all-access backstage pass to his personal life and shows them how to pursue a rock ‘n’ roll lifestyle of their own, offering hard-won advice from a music legend....
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Introducción a la cultura japonesa: Platillos populares y menús izakaya [Introduction to Japanese Culture: Popular Dishes and Izakaya Menus]
- 著者: Kodansha
- ナレーター: Fran Mendez
- 再生時間: 42 分
- オリジナル版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
En Japón, durante todo el año se celebran numerosos festivales y otros eventos. Aquí damos a conocer sus encantos y su historia....
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Save Me the Plums
- My Gourmet Memoir
- 著者: Ruth Reichl
- ナレーター: Ruth Reichl
- 再生時間: 7 時間 55 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
When Condé Nast offered Ruth Reichl the top position at America’s oldest epicurean magazine, she declined. She was a writer, not a manager, and had no inclination to be anyone’s boss. Yet Reichl had been reading Gourmet since she was eight; it had inspired her career....
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Backstage Pass
- 著者: Paul Stanley
- ナレーター: Sean Pratt
- 再生時間: 4 時間 38 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
The New York Times best-selling author and front man and rhythm guitarist of Kiss grants fans an all-access backstage pass to his personal life and shows them how to pursue a rock ‘n’ roll lifestyle of their own, offering hard-won advice from a music legend....
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Introducción a la cultura japonesa: Platillos populares y menús izakaya [Introduction to Japanese Culture: Popular Dishes and Izakaya Menus]
- 著者: Kodansha
- ナレーター: Fran Mendez
- 再生時間: 42 分
- オリジナル版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
En Japón, durante todo el año se celebran numerosos festivales y otros eventos. Aquí damos a conocer sus encantos y su historia....
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In-N-Out Burger
- A Behind-the-Counter Look at the Fast-Food Chain That Breaks All the Rules
- 著者: Stacy Perman
- ナレーター: Loren Lester
- 再生時間: 10 時間 13 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
It's the untold story of the renegade burger chain that evokes a passionate following unlike any other. In fast-food corporate America, In-N-Out Burger stands apart....
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How to Eat Dairy When Lactose Intolerant
- 著者: HowExpert Press, Brandi Yeargain
- ナレーター: Megan Bramlett
- 再生時間: 1 時間 4 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
Have you been suffering by yourself from lactose intolerance? Do you have horrific stomach pain that keeps you from enjoying life and yet you can't seem to put down the ice cream? Find out more....
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Julie and Julia
- 365 Days, 524 Recipes, 1 Tiny Apartment Kitchen
- 著者: Julie Powell
- ナレーター: Julie Powell
- 再生時間: 5 時間 54 分
- 要約版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
With the humor of Bridget Jones and the vitality of Augusten Burroughs, Julie Powell recounts how she conquered every recipe in Julia Child's Mastering the Art of French Cooking....
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La scienza in cucina e l'arte di mangiar bene
- Gli audiolibri di Luisanna Messeri
- 著者: Pellegrino Artusi
- ナレーター: Paolo Poli
- 再生時間: 24 時間 38 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
A settant'anni suonati, dopo aver passato oltre un ventennio a raccogliere, e provare (!), le tante ricette regionali, Artusi pubblica "La Scienza in cucina..."
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The Third Plate
- Field Notes on the Future of Food
- 著者: Dan Barber
- ナレーター: Dan Barber
- 再生時間: 14 時間 30 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
The Third Plate is chef Dan Barber’s extraordinary vision for a new future of American eating....
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Perché la Cucina
- Perché 13
- 著者: Massimo Montanari
- ナレーター: Massimo Montanari
- 再生時間: 24 分
- オリジナル版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
Da quando esiste l'uomo esiste la cucina. E da quando esiste la cucina esiste l'uomo. Nella cucina di ogni secolo troviamo proverbi e modi di...
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The Food Lab
- Better Home Cooking Through Science
- 著者: J. Kenji Lopez-Alt
- ナレーター: Mike Chamberlain
- 再生時間: 21 時間 22 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
In hundreds of easy-to-make recipes, you will find out how to make foolproof Hollandaise sauce in just two minutes, how to transform one simple tomato sauce into a half dozen dishes, how to make the crispiest, creamiest potato casserole ever conceived, and much more....
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Kitchen Confidential
- Adventures in the Culinary Underbelly
- 著者: Anthony Bourdain
- ナレーター: Anthony Bourdain
- 再生時間: 8 時間 19 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
deliciously funny and shockingly delectable audiobook, sure to delight gourmands and philistines alike....
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Garlic and Sapphires
- The Secret Life of a Critic in Disguise
- 著者: Ruth Reichl
- ナレーター: Bernadette Dunne
- 再生時間: 10 時間 57 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
Garlic and Sapphires is Ruth Reichl's riotous account of the many disguises she employs to dine anonymously....
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Salt, Fat, Acid, Heat
- Mastering the Elements of Good Cooking
- 著者: Samin Nosrat
- ナレーター: Samin Nosrat
- 再生時間: 5 時間 57 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
A visionary new master class in cooking that distills decades of professional experience into just four simple elements....
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Caffeine
- How Caffeine Created the Modern World
- 著者: Michael Pollan
- ナレーター: Michael Pollan
- 再生時間: 2 時間 2 分
- オリジナル版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
Michael Pollan, known for his best-selling nonfiction audio, including The Omnivores Dilemma and How to Change Your Mind, conceived and wrote Caffeine: How Caffeine Created the Modern World as an Audible Original....
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Water, Wood, and Wild Things
- Learning Craft and Cultivation in a Japanese Mountain Town
- 著者: Hannah Kirshner
- ナレーター: Hannah Kirshner
- 再生時間: 9 時間 51 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
An immersive journey through the culture and cuisine of one Japanese town, its forest, and its watershed - where ducks are hunted by net, saké is brewed from the purest mountain water, and charcoal is fired in stone kilns - by an American writer and food stylist who spent years there....
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The Omnivore's Dilemma
- A Natural History of Four Meals
- 著者: Michael Pollan
- ナレーター: Scott Brick
- 再生時間: 15 時間 53 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
"What should we have for dinner?" To one degree or another, this simple question assails any creature faced with a wide choice of things to eat....
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The Cheese Trap
- How Breaking a Surprising Addiction Will Help You Lose Weight, Gain Energy, and Get Healthy
- 著者: Neal D Barnard, Marilu Henner - foreword
- ナレーター: Joe Knezevich
- 再生時間: 6 時間 7 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
We've been told that dairy does a body good, but the truth is that cheese can be dangerous....
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The Drunken Botanist
- The Plants That Create the World's Great Drinks
- 著者: Amy Stewart
- ナレーター: Coleen Marlo
- 再生時間: 10 時間 16 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
Every great drink starts with a plant. Sake began with a grain of rice. Scotch emerged from barley. Gin was born from a conifer shrub....