検索キーワード: 食品科学
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食べてはいけない10大食品添加物
- 著者: 渡辺 雄二
- ナレーター: いとう さとる
- 再生時間: 4 時間 51 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
市販の加工食品の大半に使われている食品添加物。体に害を与える添加物は国が規制しているはずだが、実際には企業側の利益を優先させる傾向にある。機能性表示食品の[紅麹コレステヘルプ]では腎臓障害が多発し、死者まで出た。
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声のデカイ啓蒙書
- 投稿者: Amazon Customer 日付: 2024/10/14
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食べてはいけない10大食品添加物
- ナレーター: いとう さとる
- 再生時間: 4 時間 51 分
- 配信日: 2024/10/11
- 言語: 日本語
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Las princesas de las uvas: Sauvignon Blanc y Merlot T01E02 2
- 著者: Alejandra Garduño Melgarejo, Edgardo Schiller Solti
- ナレーター: Alejandra Garduño Melgarejo
- 再生時間: 35 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
Son las princesas, famosas y queridas por todo el mundo. Descubre con cuál de ellas se hace uno de los vinos más caros del mundo, el favorito de Luis Miguel...
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Las princesas de las uvas: Sauvignon Blanc y Merlot T01E02 2
- ナレーター: Alejandra Garduño Melgarejo
- 再生時間: 35 分
- 配信日: 2025/07/29
- 言語: スペイン語
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Las alternativas: Chenin blanc y Grenache T01E03 3
- 著者: Alejandra Garduño Melgarejo, Edgardo Schiller Solti
- ナレーター: Alejandra Garduño Melgarejo
- 再生時間: 36 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
Chenin blanc y Grenache. Ni reinas, ni princesas pero son uvas muy interesantes que bien podrían considerarse 'alternativas'...
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Las alternativas: Chenin blanc y Grenache T01E03 3
- ナレーター: Alejandra Garduño Melgarejo
- 再生時間: 36 分
- 配信日: 2025/07/29
- 言語: スペイン語
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Dos españolas de cepa: Tempranillo y Albariño T01E06 6
- 著者: Alejandra Garduño Melgarejo, Ana Paola Ortega
- ナレーター: Alejandra Garduño Melgarejo
- 再生時間: 17 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
Las bodegas de España son grandes gracias a la Tempranillo y la Alabariño. Una tradición nacional descansa en ellas...
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Dos españolas de cepa: Tempranillo y Albariño T01E06 6
- ナレーター: Alejandra Garduño Melgarejo
- 再生時間: 17 分
- 配信日: 2025/07/29
- 言語: スペイン語
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Ultra-Processed People
- Why We Can't Stop Eating Food That Isn't Food
- 著者: Chris van Tulleken
- ナレーター: Chris van Tulleken, Dr. Xand van Tulleken
- 再生時間: 11 時間 35 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
How much of our daily caloric intake comes from ingesting substances that, technically speaking, do not meet traditional definitions of “food”? Chances are, if you’re eating something that came wrapped in plastic and contains a funky ingredient you don’t have in your kitchen, it's most likely—almost definitely—ultra-processed food, or UPF.
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Ultra-Processed People
- Why We Can't Stop Eating Food That Isn't Food
- ナレーター: Chris van Tulleken, Dr. Xand van Tulleken
- 再生時間: 11 時間 35 分
- 配信日: 2023/06/27
- 言語: 英語
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Deep Medicine
- How Artificial Intelligence Can Make Healthcare Human Again
- 著者: Eric Topol
- ナレーター: Graham Winton
- 再生時間: 11 時間 6 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
Medicine has become inhuman, to disastrous effect. The doctor-patient relationship - the heart of medicine - is broken: doctors are too distracted and overwhelmed to truly connect with their patients, and medical errors and misdiagnoses abound. In Deep Medicine, leading physician Eric Topol reveals how artificial intelligence can help. AI has the potential to transform everything doctors do, from notetaking and medical scans to diagnosis and treatment, greatly cutting down the cost of medicine and reducing human mortality.
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Inspiring
- 投稿者: 匿名 日付: 2023/03/18
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Deep Medicine
- How Artificial Intelligence Can Make Healthcare Human Again
- ナレーター: Graham Winton
- 再生時間: 11 時間 6 分
- 配信日: 2019/03/12
- 言語: 英語
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How the World Really Works
- How Science Can Set Us Straight on Our Past, Present and Future
- 著者: Vaclav Smil
- ナレーター: Stephen Perring
- 再生時間: 10 時間 8 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
We have never had so much information at our fingertips, and yet most of us simply don't understand how our world really works. Professor Vaclav Smil is not a pessimist or an optimist, he is a scientist, and this book is a much-needed reality check on topics ranging from food production and nutrition, through energy and the environment, to globalisation and the future. For example, the carbon footprint of meat is well known, but did you know that the equivalent of five tablespoons of diesel fuel goes into the production of each greenhouse-grown, medium-size, supermarket-bought tomato?
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How the World Really Works
- How Science Can Set Us Straight on Our Past, Present and Future
- ナレーター: Stephen Perring
- 再生時間: 10 時間 8 分
- 配信日: 2022/01/27
- 言語: 英語
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The Food Lab
- Better Home Cooking Through Science
- 著者: J. Kenji Lopez-Alt
- ナレーター: Mike Chamberlain
- 再生時間: 21 時間 22 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
As Serious Eats's culinary nerd-in-residence, J. Kenji Lopez-Alt has pondered all these questions and more. Kenji shows that often, conventional methods don't work that well, and home cooks can achieve far better results using new - but simple - techniques. In hundreds of easy-to-make recipes, you will find out how to make foolproof Hollandaise sauce in just two minutes, how to transform one simple tomato sauce into a half dozen dishes, how to make the crispiest, creamiest potato casserole ever conceived, and much more.
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The Food Lab
- Better Home Cooking Through Science
- ナレーター: Mike Chamberlain
- 再生時間: 21 時間 22 分
- 配信日: 2019/10/22
- 言語: 英語
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What Einstein Told His Cook
- Kitchen Science Explained
- 著者: Robert L. Wolke
- ナレーター: Sean Runnette
- 再生時間: 9 時間 12 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
Why is red meat red? How do they decaffeinate coffee? Do you wish you understood the science of food but don't want to plow through dry, technical books? In What Einstein Told His Cook, University of Pittsburgh chemistry professor emeritus and award-winning Washington Post food columnist Robert L. Wolke provides reliable and witty explanations for your most burning food questions, while debunking misconceptions and helping you interpret confusing advertising and labeling.
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What Einstein Told His Cook
- Kitchen Science Explained
- ナレーター: Sean Runnette
- シリーズ: What Einstein…
- 再生時間: 9 時間 12 分
- 配信日: 2012/02/13
- 言語: 英語
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Big Chicken
- The Incredible Story of How Antibiotics Created Modern Agriculture and Changed the Way the World Eats
- 著者: Maryn McKenna
- ナレーター: Xe Sands
- 再生時間: 8 時間 18 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
Acclaimed health journalist and National Geographic contributor Maryn McKenna documents how antibiotics transformed chicken from local delicacy to industrial commodity. Consumed more than any other meat in the United States, chicken is emblematic of today's mass food-processing practices and their profound influence on our lives and health. Tracing its meteoric rise from scarce treat to ubiquitous global commodity, McKenna reveals the astounding role of antibiotics in industrial farming, documenting how and why "wonder drugs" revolutionized the way the world eats.
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Big Chicken
- The Incredible Story of How Antibiotics Created Modern Agriculture and Changed the Way the World Eats
- ナレーター: Xe Sands
- 再生時間: 8 時間 18 分
- 配信日: 2018/10/16
- 言語: 英語
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Why You Eat What You Eat
- The Science Behind Our Relationship with Food
- 著者: Rachel Herz PhD
- ナレーター: Jo Anna Perrin
- 再生時間: 9 時間 7 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
Rachel Herz uncovers the fascinating and surprising facts that affect food consumption. Why You Eat What You Eat mixes the social with the scientific to uncover how psychology, neurology, and physiology shape our relationship with food and how food alters the relationships we have with ourselves and with one another.
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Why You Eat What You Eat
- The Science Behind Our Relationship with Food
- ナレーター: Jo Anna Perrin
- 再生時間: 9 時間 7 分
- 配信日: 2017/12/26
- 言語: 英語
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Fast Food Nation
- The Dark Side of the All-American Meal
- 著者: Eric Schlosser
- ナレーター: Rick Adamson
- 再生時間: 8 時間 56 分
- 簡易版
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ナレーション
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ストーリー
To a degree both engrossing and alarming, the story of fast food is the story of postwar America. Fast Food Nation is a groundbreaking work of investigation and cultural history that may change the way America thinks about the way it eats.
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Fast Food Nation
- The Dark Side of the All-American Meal
- ナレーター: Rick Adamson
- 再生時間: 8 時間 56 分
- 配信日: 2001/02/06
- 言語: 英語
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Frostbite
- How Refrigeration Changed Our Food, Our Planet, and Ourselves
- 著者: Nicola Twilley
- ナレーター: Nicola Twilley
- 再生時間: 12 時間 18 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
In the developed world, we’ve reaped the benefits of refrigeration for more than a century, but the costs are catching up with us. We’ve eroded our connection to our food and redefined what “fresh” means. More important, refrigeration is one of the leading contributors to climate change. As the developing world races to build a US-style cold chain, Twilley asks: Can we reduce our dependence on refrigeration? Should we?
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Frostbite
- How Refrigeration Changed Our Food, Our Planet, and Ourselves
- ナレーター: Nicola Twilley
- 再生時間: 12 時間 18 分
- 配信日: 2024/06/25
- 言語: 英語
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Food Intelligence
- The Science of How Food Both Nourishes and Harms Us
- 著者: Kevin Hall, Julia Belluz
- 再生時間: 13 時間 20 分
- 完全版
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ナレーション
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ストーリー
'This is not just one of the best science books I have read, but one of the best books full stop' - Chris van Tulleken , author of the Sunday Times bestseller Ultra-Processed People 'Junk-food giants hijack your biology. Wellness hucksters sell you false hope. In a food environment rigged against you, this is your guide to fighting back.' Henry Dimbleby , author of the Sunday Times bestseller Ravenous , and architect of the UK's National Food Strategy. 'A must-read . . .
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Food Intelligence
- The Science of How Food Both Nourishes and Harms Us
- 再生時間: 13 時間 20 分
- 配信日: 2025/09/23
- 言語: 英語
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The Science of Flavour
- Unlock the Secrets Behind the Art of Flavourful Cooking
- 著者: Dr Stuart Farrimond
- ナレーター: Oli Meredith
- 再生時間: 7 時間 59 分
- 完全版
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ナレーション
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ストーリー
As anyone who has lost their sense of taste will know, flavourless food is dull and monochrome - it is flavour that brings food into full technicolour life. Food science expert Dr Stuart Farrimond explores major flavour categories such as salt, acid and heat (from chillies) and how they interact, and profiles all the major foods from individual fruit, veg, herbs and spices to the building blocks such as rice and wheat that give us staples like bread, pasta, and noodles. With pairing notes for every ingredient, you'll soon be inventing new recipes.
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The Science of Flavour
- Unlock the Secrets Behind the Art of Flavourful Cooking
- ナレーター: Oli Meredith
- 再生時間: 7 時間 59 分
- 配信日: 2025/07/31
- 言語: 英語
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Molecular Gastronomy
- Exploring the Science of Flavor
- 著者: Herve This
- ナレーター: Dennis Holland
- 再生時間: 12 時間 50 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
This book will appeal to foodies and those who are deprived of cookbooks in audio format. Molecular Gastronomy documents the sensory phenomena of eating and uses basic physics to put to bed many culinary myths. This audiobook presents pieces of conventional wisdom - such as whether it is better to make a stock by placing meat in already boiling water, or water before it is boiled - and gives its history before making scientific pronouncements.
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Molecular Gastronomy
- Exploring the Science of Flavor
- ナレーター: Dennis Holland
- 再生時間: 12 時間 50 分
- 配信日: 2008/10/21
- 言語: 英語
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Consider the Fork
- A History of How We Cook and Eat
- 著者: Bee Wilson
- 再生時間: 10 時間 30 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
Award-winning food writer Bee Wilson's secret history of kitchens, showing how new technologies—from the fork to the microwave and beyond—have fundamentally shaped how and what we eat.
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Consider the Fork
- A History of How We Cook and Eat
- 再生時間: 10 時間 30 分
- 配信日: 2026/01/27
- 言語: 英語
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Metabolical
- The Truth About Processed Food and How It Poisons People and the Planet
- 著者: Dr Robert Lustig
- ナレーター: Charles Constant
- 再生時間: 12 時間 3 分
- 完全版
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ナレーション
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ストーリー
In the hard-hitting, groundbreaking tradition of his NY Times best seller Fat Chance, which revealed the dangers of sugar, Dr Robert Lustig persuasively presents a stark exposé of how our addiction to processed foods (aided and abetted by the food industry, big ag, big pharma, institutional medicine and the government) is behind the lethal increase in major non-communicable diseases, including diabetes, heart disease, fatty liver disease, cancer and dementia.
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Metabolical
- The Truth About Processed Food and How It Poisons People and the Planet
- ナレーター: Charles Constant
- 再生時間: 12 時間 3 分
- 配信日: 2021/05/04
- 言語: 英語
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The Germ in the Dairy Pail
- The 200-Year War on the World’s Most Amazing Food–Milk
- 著者: Forrest Maready
- ナレーター: Forrest Maready
- 再生時間: 8 時間 10 分
- 完全版
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総合評価
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ナレーション
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ストーリー
From the author of The Moth in the Iron Lung comes a riveting exploration of how science, technology, and fear transformed our relationship with one of humanity's most ancient foods. Once revered as nature's perfect nourishment, milk became public enemy number one as germ theory unleashed collective panic about the invisible world within our food. Forrest Maready uncovers the fascinating, forgotten story of how this fear—epitomized by the notorious "swill milk" scandal—reshaped our food landscape forever.
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The Germ in the Dairy Pail
- The 200-Year War on the World’s Most Amazing Food–Milk
- ナレーター: Forrest Maready
- 再生時間: 8 時間 10 分
- 配信日: 2025/06/18
- 言語: 英語
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Nutrition and Diet in Health
- Principles and Applications
- 著者: Adenike Temidayo Oladiji - editor, Ebenezer I. O. Ajayi - editor, Johnson Olaleye Oladele - editor
- ナレーター: Ozzie Jacobs
- 再生時間: 12 時間
- 完全版
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ナレーション
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ストーリー
Nutrition and diet play a crucial role in sustaining good health throughout human lives. Food provides us with essential nutrients involved in many physiological activities and biological processes in the body, including growth and development, metabolism, immune function, and overall well-being. Nutrition and Diet in Health: Principles and Applications reviews and discusses the issues related to the roles of nutrition and diet in human health and diseases.
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Nutrition and Diet in Health
- Principles and Applications
- ナレーター: Ozzie Jacobs
- 再生時間: 12 時間
- 配信日: 2025/08/26
- 言語: 英語
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