Audible会員プラン登録で、12万以上の対象タイトルが聴き放題。

  • Molecular Gastronomy

  • Exploring the Science of Flavor
  • 著者: Herve This
  • ナレーター: Dennis Holland
  • 再生時間: 12 時間 50 分

聴き放題対象外タイトルです。Audible会員登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。

無料体験で、12万以上の対象作品が聴き放題に
アプリならオフライン再生可能
プロの声優や俳優の朗読も楽しめる
Audibleでしか聴けない本やポッドキャストも多数
無料体験終了後は月会費1,500円。いつでも退会できます。
『Molecular Gastronomy』のカバーアート

Molecular Gastronomy

著者: Herve This
ナレーター: Dennis Holland
¥ 2,170で会員登録し購入

無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。

¥ 3,100 で購入

¥ 3,100 で購入

下4桁がのクレジットカードで支払う
ボタンを押すと、Audibleの利用規約およびAmazonのプライバシー規約同意したものとみなされます。支払方法および返品等についてはこちら

あらすじ・解説

This book will appeal to foodies and those who are deprived of cookbooks in audio format.

Molecular Gastronomy documents the sensory phenomena of eating and uses basic physics to put to bed many culinary myths. This audiobook presents pieces of conventional wisdom - such as whether it is better to make a stock by placing meat in already boiling water, or water before it is boiled - and gives its history before making scientific pronouncements.

Most of the discussions revolve around common practices and phenomenon: chilling wine, why spices are spicy, how to best cool a hot drink. This experimentation is not just for the mildly curious, but listeners unafraid to microwave mayonnaise will find many ideas here.

©2006 Columbia University Press (P)2008 Audible, Inc.

同じ著者・ナレーターの作品

Molecular Gastronomyに寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。