When Sweet Turns Sour: The Risks of Artificial Sugars - Frankly Speaking Ep 457
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
Credits: 0.25 AMA PRA Category 1 Credit™ CME/CE Information and Claim Credit: https://www.pri-med.com/online-education/podcast/frankly-speaking-cme-457
Overview: Many patients turn to low- and no-calorie sweeteners to help with weight loss and lower diabetes risk, but do these alternatives actually deliver? In this episode, we review common artificial sweeteners and explore evidence on hunger, cardiovascular, diabetes, and dementia risks to understand how sugar substitutes can impact long-term health outcomes in your patients.
Episode resource links:
- fMRI Data: Nat Metab 7, 574–585 (2025). https://doi.org/10.1038/s42255-025-01227-8
- Adverse effects: Adv Nutr. 2023 Jul;14(4):710-717. doi: 10.1016/j.advnut.2023.05.010
- Dementia Data: Neurology® 2025;105:e214023. doi:10.1212/WNL.0000000000214023
- Stevia: Obes Rev. 2025 Jun;26(6):e13902. doi: 10.1111/obr.13902
- High Fructose Corn Syrup: Nutrition Reviews. 2021;79(2):209-226. doi:10.1093/nutrit/nuaa077
Guest: Robert A. Baldor MD, FAAFP
Music Credit: Matthew Bugos
Thoughts? Suggestions? Email us at FranklySpeaking@pri-med.com
まだレビューはありません