The sustainability of alternative meat
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
Disruption has reached the meat industry. A group of companies in the biotechnology space has effectively developed meat made from plants or from the in vitro cultivation of animal cells.
Alternative meat is not new. However, what makes the new generation of products unique is that their creators achieved what just some years ago seemed impossible, that is, to replicate the texture and flavor of the meat without slaughtering animals. If the innovation succeeds, these companies will revolutionize the food industry in a way comparable to how Amazon and Tesla transformed the retail trade and auto landscape.
まだレビューはありません