
Podcast 126 - Can processed red meat increase the risk of dementia?
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
I saw a very topical news release about a potential link between processed red meat and an increased risk of Dementia.
This study, which followed 130,000 participants over 40 years, revealed some fascinating and important findings. In my podcast this week, I look into which red meats could be risky, which are beneficial, and what steps you can take to protect your health.