
Parlour Pour Ep003: A conversation with Séamus Óg of Echinville Distillery
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
In Episode 3 of the Parlour Pour Podcast, we sit down with whiskey professional and storyteller Séamus Óg for a deep dive into all things Irish whiskey. We explore the legacy and revival of Dunville Whiskey and the craft behind Echlinville Distillery.
Séamus shares insights on grain-to-glass production, a new term terroir-ist, and a mention for Mick in the Garrick Bar.
Expect stories, flavour notes, and a few laughs along the way.
Pour a dram and join us for a spirited conversation.