Korean Matcha (Malcha)
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
In this episode, Ryan and Zongjun (Sam) explore the history and evolving landscape of matcha and Korean tea culture. They discuss the globalization of matcha, the impact of Japanese colonial history, and the modern practices of tea production in Korea, particularly in regions like Jeju Island but also Boseong and Hadong. The conversation highlights the unique characteristics of Korean matcha, its potential in the global market, and the cultural narratives surrounding tea.
The Korean Way of Tea in History and Today (Lecturer: Brother Anthony)
https://www.youtube.com/watch?v=KE9laWgT5gE
まだレビューはありません