Jacksonville: Nick Carrera Brings His Asado Life Restaurant to the Shipyards
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
As the Jags "Stadium of the Future" takes shape, the adjacent Shipyards redevelopment continues adding premium experiences. In this episode, JBJ Managing Editor Stuart Korfhage and Reporter Matt Denis connect with Asado Life Owner Nick Carrera, who shares the news of his popular restaurant's Jacksonville debut at the Shipyards.
まだレビューはありません