
Industry Review: Chefs & Restaurateurs 2025
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
Bobby speaks to chefs & restaurateurs to get a sense of just where this vital industry sits as we face down inflationary and staffing pressures.
Guests:
● Anna Haugh, Executive Head Chef & owner of Myrtle Restaurant in London
● JP McMahon, chef, restaurateur, and author (owner of Cava, Aniar, and Kombu)
● Jessica Murphy, Murphy Head Chef and co-Proprietor at Kai Restaurant in Galway
● Will Dempsey, Restaurateur & Owner of Hang Dai on Camden Street