
How caste influences food—from cookbooks to public health ft Sylvia Karpagam and Sucharita Kanjilal
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
In this episode, host Sandip Roy is joined by Dr Sucharita Kanjilal, Assistant Professor of Anthropology at Bard College, and Dr Sylvia Karpagam, a public health doctor and researcher to discuss how food continues to shape identity, social boundaries, and even public health in India.
Edited and mixed by Suresh Pawar