
How Food Can Teach You History with Chef, Writer & Climber: Jay Reifel
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
Jay Reifel is a chef, author, and food historian. He has explored everything from witty one-liners to playful science fiction, hosted dinners at the renowned James Beard House, and emerged victorious on shows like CHOPPED and Beat Bobby Flay. Jay's socials:
Website: jayreifel.com
Instagram: @jayreifel