
Flipping the script on Detroit pizza, one vegan slice at a time
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
We’d love for you to fill out this listener survey. It will only take a few minutes, and it will help us know what you want to hear!
Brittany March, the owner of a culinary pop-up called It’s Food Detroit, has a deep love for pizza that goes all the way back to childhood. Now, she's cooking her own pies, offering a vegan-first take on Detroit-style. She has plans to open up her own brick-and-mortar called Roots and Dough next spring.
- Find details about Brittany's fundraiser for her brick-and-mortar here.
- Learn more about Village Pizza and Alkebu-lan Village here.
- Find bonus footage from our trip here.
Looking for more conversations from Stateside? Right this way.
If you like what you hear on the pod, consider supporting our work.
Music in this episode by Blue Dot Sessions.
Support our work: https://www.michiganpublic.org/podfund
See omnystudio.com/listener for privacy information.
まだレビューはありません