Episode 131: Braised Brisket
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
The thing about a cheap cut of meat is that, once you figure out how to properly cook it, it stops being cheap really quickly. Noah and Louisa dig into one of the best-known examples.
Join our Patreon!
Follow us: @NoSubsPlease@mastodon.online on Mastodon. @NoSubsPlease on BlueSky.
Noah: @nsmckinnon@laserdisc.party on Mastodon, @nsmckinnon.bsky.social on BlueSky. Louisa: @louisa@mastodon.xyz.
Our theme is Street Food, by FASSounds, and is governed by the Simplified Pixabay License.
まだレビューはありません