
Can West Africa Capitalize On The Growing Demand For Coffee
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
Demand for coffee is growing globally - but despite much of it being grown on the continent, very little is roasted locally to be sold and drunk there. West African Entrepreneur Hadi Beydoun wants to change that.
In this week’s special episode of the Next Africa Podcast, Jennifer Zabasajja heads to Abijan in the Ivory Coast to meet Hadi, the founder of Cafe Continent, to find out how he’s planning to bring homegrown, home-roasted coffee to the African market.
Then Bloomberg’s Soft Commodities reporter Mumbi Gitau gives her analysis of the state of the global coffee market and Africa’s place in it.
For more stories from the region, subscribe to the Next Africa newsletter here
See omnystudio.com/listener for privacy information.