Are We Eating Too Much Protein? A SEMO Dietician Weighs In
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
It seems like everywhere you look these days, food labels are shouting about protein, high-protein shakes, snacks, and even cereals. But how much do we really need, and are all those “protein-packed” foods as healthy as they sound?
To help us sort out fact from fad, Bill Pollock spoke with Charlotte Cervantes, a registered dietitian and certified food scientist at Southeast Missouri State University. She’s here to talk about what a high-protein diet really means, its benefits, and how to make smart choices when it comes to getting enough protein in your day.
See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
まだレビューはありません