
#419 | Töö kruiisilaeval: 100 dollarit jootraha hommikusöögi sviiti viimise eest
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
Euroopa jõgede kruiisilaeval töötanud Risto Veskioja viib meid oma juttudega sealsesse põnevasse maailma.
Risto asus tööle kruiisilaeva a la carte restorani, omamata mingitki kogemust restoranitööst. Saates räägib ta jõekruiiside ootamatult (?) kallitest hindadest, kui keeruline on kaks kuud järjest laeval töötada, mil määral tekib kolleegidega konflikte, kuidas kruiisilaevale tööle pääseda ja palju muud.
„Selleks, et laeval töötada, pead olema hull või kogu aeg purjus,” meenutab Risto ühe pikka aega laeval töötanud tuttava sõnu.
Vestlust juhib Liina Kohlmann