『Rare Harvest』のカバーアート

Rare Harvest

A Field Guide to Foraging, Farming, and Reclaiming Your Connection to the Earth

プレミアムプランに登録する プレミアムプランを無料で試す
期間限定:2025年12月1日(日本時間)に終了
2025年12月1日までプレミアムプランが3か月 月額99円キャンペーン開催中。300円分のKindle本クーポンも。 *適用条件あり。詳細はこちら
オーディオブック・ポッドキャスト・オリジナル作品など数十万以上の対象作品が聴き放題。
オーディオブックをお得な会員価格で購入できます。
会員登録は4か月目以降は月額1,500円で自動更新します。いつでも退会できます。
オーディオブック・ポッドキャスト・オリジナル作品など数十万以上の対象作品が聴き放題。
オーディオブックをお得な会員価格で購入できます。
30日間の無料体験後は月額¥1500で自動更新します。いつでも退会できます。

Rare Harvest

著者: Indy Srinath
プレミアムプランに登録する プレミアムプランを無料で試す

期間限定:2025年12月1日(日本時間)に終了

30日間の無料体験後は月額¥1500で自動更新します。いつでも退会できます。

¥3,100で今すぐ予約注文する

¥3,100で今すぐ予約注文する

このコンテンツについて

The forager, urban farmer, and NatGeo star shares this beautiful, practical field guide and primer to the ethics of caring for the land.

With this indispensable, practical resource in the garden, in the field, and in the wild, learn the basics of foraging, as well as the “whys” of foraging and self-reliance. In a country with overflowing grocery store shelves, why should we learn to find, identify, grow, and harvest our own food?

With Indy’s wisdom and guidance, learn:

  • common foraging and farming identification terms
  • how to measure and ID specimens
  • recipes featuring the plants, mushrooms, and seaweeds introduced here
  • culinary and medicinal applications
  • the stories behind the plants; how they came to grow where they are
  • sociocultural and economic considerations
  • and so much more.

Rare Harvest is the field guide for an ethical meal, from forest to farm, from person to plate. Foraging and growing food is more than a hobby, a trend, or a pastime—it is the answer to the preservation of humankind.

Whether you live in a food desert, in the suburbs, on a rural farm, or in a high-rise in the heart of the city, your personal and genetic story is interwoven with the story of the foods you eat. By way of being human, you are already a farmer. To uncover your innate ability to grow and find food is one of the greatest gifts you can give yourself.

アウトドア・自然 ガーデニング・園芸 テクニック 公共政策 政治・政府 科学 自然・生態学 食品・ワイン
まだレビューはありません