『Moveable Feasts』のカバーアート

Moveable Feasts

Paris in Twenty Meals

期間限定

2か月無料体験

聴き放題対象外タイトルです。プレミアム会員登録で、非会員価格の30%OFFで予約注文できます。
聴けるのは配信日からとなります。
プレミアムプランに登録する
期間限定:2025年10月14日(日本時間)に終了
2025年10月14日までプレミアムプラン2か月無料体験キャンペーン開催中。詳細はこちら
オーディオブック・ポッドキャスト・オリジナル作品など数十万以上の対象作品が聴き放題。
オーディオブックをお得な会員価格で購入できます。
無料体験後は月額1,500円で自動更新します。いつでも退会できます。

Moveable Feasts

著者: Chris Newens
ナレーター: André Refig
プレミアムプランに登録する

無料体験終了後は月額1,500円で自動更新します。いつでも退会できます。

¥3,400で今すぐ予約注文する

¥3,400で今すぐ予約注文する

このコンテンツについて

WINNER OF THE JANE GRIGSON TRUST AWARD

'Thoroughly entertaining (and hunger-inducing)' The Times

'An inspiring feat of curiosity and appetite' Spectator

Paris has a justifiable claim to be the centre of European gastronomy - but beyond its trademark terrasses and zinc-topped tables, what can its cuisine tell us about the city? Chris Newens, an award-winning food writer and long-time resident of the historic slaughterhouse quartier Villette, takes us on a delightful gastronomic journey around Paris' twenty spiralling arrondissements, seeking out, sampling and attempting to recreate a dish that represents each as it is today.

Hemingway wrote that 'wherever you go for the rest of your life it stays with you, for Paris is a Moveable Feast'. From Congolese catfish in the 18th to Middle Eastern falafels in the 4th, to the charcuterie served at the libertine nightclubs of Pigalle in the 9th, Newens lifts the lid on the city's ever-changing, defining and irresistible food culture.

'A joy and an education for anyone who loves Paris' Diana Henry, author of From the Oven to the Table

'A gorgeous romp through the city's culinary past and present that made me hungry for Paris' Olivia Potts, author of A Half-Baked Idea

©2025 Chris Newens (P)2025 Hachette UK Limited
まだレビューはありません