
📚 いざ試食🍴🍴🍴
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このコンテンツについて
今回のブックスレディオyometaは手前味噌なお話。先日仕込んだ“手前味噌”をついに実食!そのお味やいかに…!?「手前味噌」という言葉の由来や、味噌づくり・味噌搗きの文化、さらにはザワークラウトの発酵エピソードまで…ゆるく楽しくお届けします。✨ 今回のトピック・「手前味噌」という言葉と文化・仕込んだ味噌の実食レポート・ザワークラウト作りの思い出と発酵の奥深さ📮 感想・メッセージもお待ちしています! Instagram📸→「@yome.ta」Directed By🎙️→「@zr250b」 Spotify概要欄からコメントも送れます🎧📚ご紹介する1冊があなたの暮らしの1ページになりますように。
📚 Time to Taste 🍴🍴🍴
This episode of Books Radio yometa is all about “temae miso” (literally “my own miso”, meaning to modestly praise yourself).
We finally get to taste the homemade miso we prepared earlier—how does it turn out!?
We’ll chat about the origin of the phrase “temae miso,” the tradition of miso-making and miso-tsuki,
and even share a fun story about sauerkraut and the wonders of fermentation.
✨ Today’s Topics
・The meaning and culture behind “temae miso”
・A tasting report of our homemade miso
・Memories of making sauerkraut & the depth of fermentation
📮 We’d love to hear your thoughts and messages!
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Directed By 🎙️ → [@zr250b]
You can also send us comments directly through Spotify 🎧
📚 May the book we introduce become a new page in your everyday life.