
106. Maple Syrup
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
Pure maple syrup can be five times as expensive as “pancake syrup,” but maple farmers — and breakfast connoisseurs — say it’s worth it. Zachary Crockett pours it on thick.
- SOURCES:
- Emma Marvin, co-C.E.O. of Butternut Mountain Farm.
- David Marvin, founder of Butternut Mountain Farm.
- RESOURCES:
- "Crop Production," by National Agricultural Statistics Service (USDA, 2025).
- "Why Americans Overwhelmingly Prefer Fake Maple Syrup," by Christopher Ingraham (The Washington Post, 2015).
- "History of Maple," (UVM Libraries).
- Butternut Mountain Farm.
まだレビューはありません