
heatstories: Miranda Brown and the Riddle of Spice - and Dairy - in China
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
Talking with Miranda Brown, professor of Chinese studies at University of Michigan, food historian, currently working on a book about the history of dairy in China... and regularly coming across the medical/culinary history of spices in China.
You can find here on Twitter @Dong_Muda, and her blog is at https://www.chinesefoodhistory.org/