Vigneto Podcast: A Conversation with Kim Eger, Food Service Sustainability Solutions
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
Here's the 14th episode of the Vigneto Podcast on Sustainability. This week we speak with Kim Eger of Food Service Sustainability Solutions. Kim has long been in the field and has looked at managing food waste and composting from many aspects. Our conversation ranges from how to a recycle and reuse products, composting and soils, behavioral modifications, cost savings, and policy advocacy. A very knowledgeable source about the circular economy in his piece of the industry, I hope you will enjoy the chat as much as I did. Take a listen.
まだレビューはありません