
The Magic of Mycorrhizal Fungi
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
It turns out that you owe a LOT to fungus. Specifically, you get more health and flavor in your food than you ever imagined from something called mycorrhizal fungi.
In this episode, we dive into the following:
- What are these magical fungi?
- Why is it so crucial for creating healthy soil and flavorful food?
- What kind of farming disrupts it?
- What kind of farming enhances it?
- How do these fungi change the flavor of food?
We dive into the topic using the following resources:
- A clip from a presentation from Dr. Jill Clapperton on soil health
- Farmer Gail Fuller from Kansas
- Book: What Your Food Ate by David R. Montgomery & Anne Bikle
- Book: Teaming with Microbes by Jeff Lowenfels & Wayne Lewis
- Book: Entangled LIfe by Merlin Sheldrake
Brought to you by the Global Food and Farm Online Community
Click here to subscribe on your favorite platform or click here to listen on our website.
Support the show through Patreon -- Patreon.com/TastingTerroir