
SE:4 EP: 1 Patty Talk with Chef Karen Pringle and Chef Francis of Franyz Kitchen talks Byblacks Restaurant Week
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
In this episode of What's Cooking with Chef Noel, he is joined by chef Karen Pringle, the owner and chef of Hummingbird Patty Shop, to share her journey on how she got started and her thoughts on cultural appropriation vs appreciation. Chef Francis of Franyz Kitchen also joins Chef Noel to talk about her Byblacks Restaurant Week special and price. She also leaves us some tips for the best Jollof rice.
www.facebook.com/iamchefnoel
www.instagram.com/iamchefnoel
www.instagram.com/whatscookingwithchefnoel
まだレビューはありません