
Holy Smoke & Sacred Cocoa
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
In this episode of the Mixed Monks Podcast, Brothers Horacio and Hugo dive into the smoky, surprising world of chocolate in barbecue. Horacio celebrates cocoa-glazed ribs, cornbread with melted chocolate pockets, and piña colada–brushed shrimp skewers, while Hugo explains how dark chocolate deepens flavor by balancing sweetness, bitterness, and smoke. Together, they reveal how chocolate transforms barbecue from a simple meal into a sacred, memorable feast—equal parts philosophy and finger-licking joy.
まだレビューはありません