
Gastronom - Klimagastronomerne
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
Forløbet er udviklet og afprøvet af faglærerne Marie Borg Lidbjerg og Jack Hauch Brask fra ZBC i samarbejde med Videnscenter for Håndværk og Bæredygtighed samt CIU – Center for anvendelse af it i undervisningen i EUD.
Jack præsenterer forløbet, herunder de tre brændende platforme, som er udgangspunktet for forløbet: 1) Plantebaseret mad, 2) Madspild 3) Bæredygtighed vs. økologi. Jack giver også gode råd om afvikling af forløbet.