
Forage, Harvest, Feast with Marie Viljoen
カートのアイテムが多すぎます
カートに追加できませんでした。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
It's 2024 and we're back! Marie Viljoen is our first guest on season four of the podcast. Join us as we discuss some of the underutilized edibles featured in Marie's book Forage, Harvest, Feast: A Wild-Inspired Cuisine.
Marie Recommends:
https://integrationacres.com/ to find spicebush listed as "Appalachian Allspice"
Sam Thayer's Field Guide to Wild Edible Plants as a fantastic resource for foraging information.
Marie's Links:
Forage, Harvest, Feast + 66 Square Feet (Books)
https://www.instagram.com/marie_viljoen/
66 Square Feet (Blog)
Relevant literature regarding urban foraging and pollutants, particulates, etc:
Food safety considerations of urban agroforestry systems grown in contaminated environments
Particulate Matter Accumulation on Apples and Plums: Roads Do Not Represent the Greatest Threat