-
Deep Fried Fringe
- 著者: Richard Wright
- ポッドキャスト
商品を追加できませんでした
申し訳ありません。ショッピングカートはすでに満杯のため、商品を追加できません。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
サマリー
エピソード
-
2023/10/0935 分
商品を追加できませんでした
申し訳ありません。ショッピングカートはすでに満杯のため、商品を追加できません。カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
2023/10/011分未満
商品を追加できませんでした
申し訳ありません。ショッピングカートはすでに満杯のため、商品を追加できません。カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
あらすじ・解説
The Edinburgh Fringe is the world's largest arts festival. Many a podcast is dedicated to it. But one shall rise above the talk of shows, accommodation costs, politics, awards and reviews to talk about what really matters - food. Richard Wright is passionate about the food at the Edinburgh Fringe. Look at him. Obviously he is. Join Richard as he talks with comedians and fringe artists about the food they love and the food they hate. Deep Fried Fringe...maybe someone will mention salad.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Richard Wright