
Comté scones, communal living and a man called Pier with Rosie Kellett
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
To kick off S2 we have a nose around Rosie Kellet’s kitchen which she shares with friends in an East London warehouse.
Over homemade banana bread (with no shortage of butter) Rosie explains the story behind the communal cooking set up that has catapulted her onto your foodie radar.
What is a fridge defender? How does the budgeting really work when you’re communally living in a warehouse? And who is Pier?
There’s even a run in with a flat car battery and a heroic man called Rod, but we’ll get to that later.
Follow Rosie
Follow Food for Friends
まだレビューはありません