
Agema & Dijkstra Foodtalk Podcast 11 - Productontwikkeling
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
In deze podcast van Agema & Dijkstra FoodTalk aflevering 11 gaat het over productontwikkeling.
Marco Agema in gesprek met 3 studenten van ROC Friese Poort in
Sneek die de opleiding Dutch-Cuisine volgen. Opdracht is om voor Snackbar van de
Toekomst een heerlijke verantwoorde snack te ontwikkelen die zo enkele jaren zonder
problemen op de menukaart van een gemiddeld horecabedrijf zou kunnen pronken.
Nagedacht over lokaal, gezondheid en bereidingswijze hebben de studenten een heel mooi tussen resultaat. 1 waar ze heel erg trots op mogen zijn!
videoverslag: https://youtu.be/B9S-MNDcixE
https://www.snackbarvandetoekomst.nl/podcast