『Mushrooms』のカバーアート

Mushrooms

River Cottage Handbook, Book 1

プレビューの再生
期間限定

2か月無料体験

聴き放題対象外タイトルです。プレミアムプラン登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。
タイトルを¥1,330 で購入し、プレミアムプランを2か月間無料で試す
期間限定:2025年10月14日(日本時間)に終了
2025年10月14日までプレミアムプラン2か月無料体験キャンペーン開催中。詳細はこちら
オーディオブック・ポッドキャスト・オリジナル作品など数十万以上の対象作品が聴き放題。
オーディオブックをお得な会員価格で購入できます。
無料体験後は月額1,500円で自動更新します。いつでも退会できます。

Mushrooms

著者: John Wright
ナレーター: Hugh Fearnley-Whittingstall, Richard Trinder
タイトルを¥1,330 で購入し、プレミアムプランを2か月間無料で試す

無料体験終了後は月額1,500円で自動更新します。いつでも退会できます。

¥1,900 で購入

¥1,900 で購入

このコンテンツについて

Bloomsbury presents Mushrooms by John Wright, read by Richard Trinder and Hugh Fearnley-Whittingstall.

‘The best guide to gathering and eating wild mushrooms there has ever been' Independent

In the first of the River Cottage Handbook series, mycologist John Wright explains the ins and outs of collecting, including relevant UK laws, conservation notes, practical tips and identification techniques. He takes us through the 72 species we are most likely to come across during forays in Britain's forests and clearings: old friends the Chanterelle and Cep, as well as a whole colourful host of more unfamiliar names – edible species including the Velvet Shank, the Horn of Plenty, the Amethyst Deceiver, the Giant Puffball and the Chicken in the Woods, and poisonous types such as the Sickener, the Death Cap and the Destroying Angel.

The handbook is completed by more than 30 simple and delicious mushroom recipes from the River Cottage team. With a user-friendly Key and an introduction by Hugh Fearnley-Whittingstall, the River Cottage Mushroom Handbook is a comprehensive and collectable guide, destined to be an indispensable household reference.

PLEASE NOTE: When you purchase this title, the accompanying PDF will be available in your Audible Library along with the audio.

©2024 John Wright (P)2024 Bloomsbury Publishing Plc
アウトドア・自然 天然資源 科学 自然・生態学 食品・ワイン
まだレビューはありません