Audible会員は対象作品が聴き放題、2か月無料体験キャンペーン中
-
Fermented Drinks and Condiments
- An Ancient Practice for Restoring Your Health
- ナレーター: Jackie Marie
- 再生時間: 43 分
商品を追加できませんでした
申し訳ありません。ショッピングカートはすでに満杯のため、商品を追加できません。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
聴き放題対象外タイトルです。Audible会員登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。
2024年5月9日まで2か月無料体験キャンペーン中!詳細はこちらをご確認ください
会員は12万以上の対象作品が聴き放題、アプリならオフライン再生可能
プロの声優や俳優の朗読も楽しめる
Audibleでしか聴けない本やポッドキャストも多数
無料体験終了後は月会費1,500円。いつでも退会できます。
あらすじ・解説
Fermented foods have been part of human diet for millennia. People traditionally used the fermentation process to preserve foods since they did not have refrigerators or freezers. And it turned out to be a superior way to keep foods. The fermentation process makes foods and drinks much healthier by increasing their nutrient value such as vitamins and enzymes. Not only that but they also predigest macronutrients like proteins and carbohydrates so they can be digested easier and with less effort on the digestive system. In this book you will learn:
- How quickly to make fermented drinks with full of probiotics
- How to make fermented condiments from vegetables that are delicious
- Why fermented foods should be part of your daily meals
- To make quick and simple recipes that will save you money and possible healthcare bills
- How to replace your "sugary soda" with refreshing and bubbly drinks full of probiotics
- Learn how fermented foods and drinks help in healing the gut
- And much more
©2016 Alodah Gould LLC (P)2016 Alodah Gould LLC