『Cassoulet Confessions』のカバーアート

Cassoulet Confessions

Food, France, Family and the Stew That Saved My Soul

プレビューの再生

Audibleプレミアムプラン30日間無料体験

プレミアムプランを無料で試す
オーディオブック・ポッドキャスト・オリジナル作品など数十万以上の対象作品が聴き放題。
オーディオブックをお得な会員価格で購入できます。
30日間の無料体験後は月額¥1500で自動更新します。いつでも退会できます。

Cassoulet Confessions

著者: Sylvie Bigar
ナレーター: Suzanne Toren
プレミアムプランを無料で試す

30日間の無料体験後は月額¥1500で自動更新します。いつでも退会できます。

¥1,700 で購入

¥1,700 で購入

注文を確定する
下4桁がのクレジットカードで支払う
ボタンを押すと、Audibleの利用規約およびAmazonのプライバシー規約同意したものとみなされます。支払方法および返品等についてはこちら
キャンセル

このコンテンツについて

Cassoulet Confessions is an enthralling memoir by award-winning food and travel writer Sylvie Bigar that reveals how a simple journalistic assignment sparked a culinary obsession and transcended into a quest for identity. Set in the stunning southern French countryside, this honest and poignant memoir conveys hunger for authentic food and a universal hunger for home.

In Cassoulet Confessions, Sylvie travels across the Atlantic from her home in New York to the origin of cassoulet—the Occitanie region of Southern France. There she immerses herself in all things cassoulet: the quintessential historic meat and bean stew. From her first spoonful, she is transported back to her dramatic childhood in Geneva, Switzerland, and finds herself journeying through an unexpected rabbit hole of memories.

Not only does she discover the deeper meanings of her ancestral French cuisine, but she is ultimately transformed by having to face her unsettling, complex family history.

Sylvie's simple but poetic prose immerses us in her story: we smell the simmering aromas of French kitchens, empathize with her family dilemmas, and experience her internal struggle to understand and ultimately accept herself.

©2022 Sylvie Bigar (P)2024 Tantor
クッキング 人間関係 悲嘆・喪失 自己啓発 食品・ワイン

Cassoulet Confessionsに寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。