『Canning & Preserving for Dummies』のカバーアート

Canning & Preserving for Dummies

3rd Edition

プレビューの再生
期間限定

2か月無料体験

プレミアムプラン無料体験
プレミアムプランを2か月間無料で試す
期間限定:2025年10月14日(日本時間)に終了
2025年10月14日までプレミアムプラン2か月無料体験キャンペーン開催中。詳細はこちら
オーディオブック・ポッドキャスト・オリジナル作品など数十万以上の対象作品が聴き放題。
オーディオブックをお得な会員価格で購入できます。
無料体験後は月額1,500円で自動更新します。いつでも退会できます。

Canning & Preserving for Dummies

著者: Amelia Jeanroy
ナレーター: Angie Hickman
プレミアムプランを2か月間無料で試す

無料体験終了後は月額1,500円で自動更新します。いつでも退会できます。

¥2,600 で購入

¥2,600 で購入

このコンテンツについて

Craving a juicy peach in the barren midwinter? Yearning for a cupful of homegrown tomato soup before the seeds are even in the ground? Canning makes you the ultimate boss of your food supply all year 'round and helps you reduce costs and maintain quality control over what you eat - and to be prepared in times of food shortages. And Canning & Preserving for Dummies shows you how to do it all, helping you explore hundreds-of-years-old traditions of food preservation in the comfort of your own home.

In a friendly and step-by-step style, longtime canner and owner of thefarmingwife.com Amy Jeanroy takes you inside the canning world to show how modern technology and techniques have made it easy to use the four main methods of preservation-water-bath and pressure canning, freezing, and dehydrating.

  • Know the benefits, from healthier eating to self-reliance
  • Follow the latest food safety guidelines
  • Get guidance on food storage in urban living
  • Cook up tasty recipes with your preserved delights

Whatever draws you to canning, this book is stuffed with all the goodness you need to keep your palate happy - whatever the season is!

©2021 John Wiley & Sons, Inc. (P)2021 Tantor
クッキング 教育 食品・ワイン
まだレビューはありません