『Bread Gluten and Sensitivity』のカバーアート

Bread Gluten and Sensitivity

Health Topics

プレビューの再生
期間限定

2か月無料体験

聴き放題対象外タイトルです。プレミアムプラン登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。
タイトルを¥350 で購入し、プレミアムプランを2か月間無料で試す
期間限定:2025年10月14日(日本時間)に終了
2025年10月14日までプレミアムプラン2か月無料体験キャンペーン開催中。詳細はこちら
オーディオブック・ポッドキャスト・オリジナル作品など数十万以上の対象作品が聴き放題。
オーディオブックをお得な会員価格で購入できます。
無料体験後は月額1,500円で自動更新します。いつでも退会できます。

Bread Gluten and Sensitivity

著者: Kelly Gregg
ナレーター: Kelly Gregg
タイトルを¥350 で購入し、プレミアムプランを2か月間無料で試す

無料体験終了後は月額1,500円で自動更新します。いつでも退会できます。

¥500 で購入

¥500 で購入

このコンテンツについて

This short audiobook is a combination of two chapters of the book Diet and Health. I have made podcasts of the chapters of this book, but some of the subjects are difficult to visualize and need to be listened to. This is one of the subjects. We go over some of the biochemistry of gluten and the diseases associated with bread intake. I have mentioned many diseases such as obesity, diabetes, immune disease, and cancer. The incidence of these have increased over the last few hundred years. I doubt if many of these diseases existed a couple thousand years ago.

There is confusion about what gluten is, what various gluten diseases are, and what is wheat sensitivity. I hope to straighten these out for you. To make it fun, I've thrown in a little biochemistry.

©2020 Kelly Gregg (P)2020 Kelly Gregg
セリアック病とグルテン過敏症 フィットネス・食生活・栄養 特定の条件 衛生・健康的な生活 食習慣・健康的な料理
まだレビューはありません