『A Food Guide to Lowering Blood Pressure』のカバーアート

A Food Guide to Lowering Blood Pressure

6 Simple Steps

プレビューの再生
期間限定

2か月無料体験

聴き放題対象外タイトルです。プレミアムプラン登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。
タイトルを¥630 で購入し、プレミアムプランを2か月間無料で試す
期間限定:2025年10月14日(日本時間)に終了
2025年10月14日までプレミアムプラン2か月無料体験キャンペーン開催中。詳細はこちら
オーディオブック・ポッドキャスト・オリジナル作品など数十万以上の対象作品が聴き放題。
オーディオブックをお得な会員価格で購入できます。
無料体験後は月額1,500円で自動更新します。いつでも退会できます。

A Food Guide to Lowering Blood Pressure

著者: Yuchi Yang RD
ナレーター: Tiffany Marie Khoshaba
タイトルを¥630 で購入し、プレミアムプランを2か月間無料で試す

無料体験終了後は月額1,500円で自動更新します。いつでも退会できます。

¥900 で購入

¥900 で購入

このコンテンツについて

This book, written by Yuchi Yang, a registered dietitian for over 20 years, will provide you with six simple steps to lowering your blood pressure:

Step one: Drink enough liquids. Step two: Attain a good sodium-to-potassium ratio. Step three: Get an adequate amount of calcium. Step four: Eat high magnesium foods. Step five: Consume a balance of good fats in moderation. Step six: Limit the amount of added sugar.

Each step starts with some facts and ends with a tool that you can use to track your progress. In addition, this book provides answers to some of the most frequently asked questions. For example:

  • How about salt substitutes?
  • How about magnesium supplements?
  • What is a good ratio of different fats?

©2016 Yuchi Yang RD (P)2017 Yuchi Yang RD
フィットネス・食生活・栄養 心臓病 身体的病い・疾患 食習慣・健康的な料理
まだレビューはありません