『A Chef's Table, Etiquette, October 18, 2007』のカバーアート

A Chef's Table, Etiquette, October 18, 2007

プレビューの再生
期間限定

2か月無料体験

聴き放題対象外タイトルです。プレミアムプラン登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。
タイトルを¥210 で購入し、プレミアムプランを2か月間無料で試す
期間限定:2025年10月14日(日本時間)に終了
2025年10月14日までプレミアムプラン2か月無料体験キャンペーン開催中。詳細はこちら
オーディオブック・ポッドキャスト・オリジナル作品など数十万以上の対象作品が聴き放題。
オーディオブックをお得な会員価格で購入できます。
無料体験後は月額1,500円で自動更新します。いつでも退会できます。

A Chef's Table, Etiquette, October 18, 2007

著者: Jim Coleman
ナレーター: Jim Coleman
タイトルを¥210 で購入し、プレミアムプランを2か月間無料で試す

無料体験終了後は月額1,500円で自動更新します。いつでも退会できます。

¥300 で購入

¥300 で購入

このコンテンツについて

Etiquette and eating. Everybody always has questions. On today's show we'll try get some answers, as well as a little etiquette history. We'll also find out what happens when things go wrong in dinner disasters. Then, travel around the world with dumplings. But we won't stop there. Our journey continues along the spice trail of the Indian Ocean. We'll visit with a scientist who has reviewed the health benefits of red wine, and talk to a baker about the essentials of a very special chocolate blend. [Broadcast Date: October 18, 2007](P) and © 2007 WHYY
まだレビューはありません