『A Chef's Table』のカバーアート

A Chef's Table

A Culinary Journey, November 13, 2008

プレビューの再生
¥239で会員登録し購入 ¥140で会員登録し購入
期間限定:2025年12月1日(日本時間)に終了
2025年12月1日までプレミアムプランが3か月 月額99円キャンペーン開催中。300円分のKindle本クーポンも。 *適用条件あり。詳細はこちら
オーディオブック・ポッドキャスト・オリジナル作品など数十万以上の対象作品が聴き放題。
オーディオブックをお得な会員価格で購入できます。
会員登録は4か月目以降は月額1,500円で自動更新します。いつでも退会できます。
オーディオブック・ポッドキャスト・オリジナル作品など数十万以上の対象作品が聴き放題。
オーディオブックをお得な会員価格で購入できます。
30日間の無料体験後は月額¥1500で自動更新します。いつでも退会できます。

A Chef's Table

著者: Jim Coleman
ナレーター: Jim Coleman
¥239で会員登録し購入 ¥140で会員登録し購入

期間限定:2025年12月1日(日本時間)に終了

30日間の無料体験後は月額¥1500で自動更新します。いつでも退会できます。

¥200 で購入

¥200 で購入

このコンテンツについて

Everyone's talking about the impact of globalization on the economy these days. But what happens when businesses stay small - or go as far as creating their own local economy? Discover a small community working to keep their dollars circulating within. Wendy Born, co-owner of Metropolitan Bakery, also reveals today's small-business challenges. Then, legendary chef Mark Vetri stops by to take us on his culinary journey. And, just in time for the holidays, it's kids' etiquette - it's never too young to start! Lastly, Dr. Nancy Snyderman with some health tips and spirited gifts for your kitchen. [Broadcast Date: November 13, 2008](P) and © 2008 WHYY
まだレビューはありません