『A Chef's Table』のカバーアート

A Chef's Table

The Holiday Table, December 11, 2008

プレビューの再生
¥239で会員登録し購入 ¥140で会員登録し購入
期間限定:2025年12月1日(日本時間)に終了
2025年12月1日までプレミアムプランが3か月 月額99円キャンペーン開催中。300円分のKindle本クーポンも。 *適用条件あり。詳細はこちら
オーディオブック・ポッドキャスト・オリジナル作品など数十万以上の対象作品が聴き放題。
オーディオブックをお得な会員価格で購入できます。
会員登録は4か月目以降は月額1,500円で自動更新します。いつでも退会できます。
オーディオブック・ポッドキャスト・オリジナル作品など数十万以上の対象作品が聴き放題。
オーディオブックをお得な会員価格で購入できます。
30日間の無料体験後は月額¥1500で自動更新します。いつでも退会できます。

A Chef's Table

著者: Jim Coleman
ナレーター: Jim Coleman
¥239で会員登録し購入 ¥140で会員登録し購入

期間限定:2025年12月1日(日本時間)に終了

30日間の無料体験後は月額¥1500で自動更新します。いつでも退会できます。

¥200 で購入

¥200 で購入

このコンテンツについて

What dishes HAVE to be on the holiday table? There are some flavors that are so much a part of our holiday spirit they have come to define us. For playwright Eduardo Machado, it's Cuban Roast Pork. For Michelle Bernstein, it's a family chicken-soup recipe...from Argentina. We'll also discover some slightly unusual holiday beer traditions. And for some, it isn't the holidays without uncorking champagne. We'll hear about a biography of the remarkable woman who brought champagne to the world and invented the system of riddling. Plus, the New African American Kitchen begins with history and Thomas Keller on a novel way to cook. [Broadcast Date: December 11, 2008](P) and © 2008 WHYY
まだレビューはありません