『A Chef's Table』のカバーアート

A Chef's Table

October 26, 2006

プレビューの再生

聴き放題対象外タイトルです。Audibleプレミアムプラン登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。

¥210で会員登録し購入
オーディオブック・ポッドキャスト・オリジナル作品など数十万以上の対象作品が聴き放題。
オーディオブックをお得な会員価格で購入できます。
30日間の無料体験後は月額¥1500で自動更新します。いつでも退会できます。

A Chef's Table

著者: Jim Coleman
ナレーター: Jim Coleman
¥210で会員登録し購入

30日間の無料体験後は月額¥1500で自動更新します。いつでも退会できます。

¥300 で購入

¥300 で購入

注文を確定する
下4桁がのクレジットカードで支払う
ボタンを押すと、Audibleの利用規約およびAmazonのプライバシー規約同意したものとみなされます。支払方法および返品等についてはこちら
キャンセル

このコンテンツについて

Time can be a great ingredient. On today's show, we talk about aging...from wine and cheeses to sausages and even father-son relationships. We'll also talk with Delilah Winder about soul food, a cuisine that has been handed down from generation to generation. Her Mac and Cheese recipe was deemed "The Best" by Oprah. Nora Ephron discusses women, age, and necks. A father and son reconcile over bialys in a new memoir. Plus, Graham Kerr's healthy life on the road and more. (Broadcast Date: October 26, 2006)(P) and © 2006 WHYY

A Chef's Tableに寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。