『A Chef's Table』のカバーアート

A Chef's Table

Etiquette and Eating, September 18, 2008

プレビューの再生

聴き放題対象外タイトルです。Audibleプレミアムプラン登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。

¥210で会員登録し購入
オーディオブック・ポッドキャスト・オリジナル作品など数十万以上の対象作品が聴き放題。
オーディオブックをお得な会員価格で購入できます。
30日間の無料体験後は月額¥1500で自動更新します。いつでも退会できます。

A Chef's Table

著者: Jim Coleman
ナレーター: Jim Coleman
¥210で会員登録し購入

30日間の無料体験後は月額¥1500で自動更新します。いつでも退会できます。

¥300 で購入

¥300 で購入

注文を確定する
下4桁がのクレジットカードで支払う
ボタンを押すと、Audibleの利用規約およびAmazonのプライバシー規約同意したものとみなされます。支払方法および返品等についてはこちら
キャンセル

このコンテンツについて

Etiquette and eating. Everybody always has questions and on today's show we'll try get some answers as well as a little etiquette history. We'll also find out what happens when things go wrong in "Dinner Disasters." Then travel around the world with dumplings. But we won't stop there. Our journey continues along the spice trail of the Indian Ocean. We'll visit with a scientist who has reviewed the health benefits of red wine, and talk to a baker about the essentials of a very special chocolate blend. Plus much more! [Broadcast Date: September 18, 2008](P) and © 2008 WHYY

A Chef's Tableに寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。