『A Chef's Table』のカバーアート

A Chef's Table

Global Food, March 27, 2008

プレビューの再生

聴き放題対象外タイトルです。Audibleプレミアムプラン登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。

¥210で会員登録し購入
オーディオブック・ポッドキャスト・オリジナル作品など数十万以上の対象作品が聴き放題。
オーディオブックをお得な会員価格で購入できます。
30日間の無料体験後は月額¥1500で自動更新します。いつでも退会できます。

A Chef's Table

著者: Jim Coleman
ナレーター: Jim Coleman
¥210で会員登録し購入

30日間の無料体験後は月額¥1500で自動更新します。いつでも退会できます。

¥300 で購入

¥300 で購入

注文を確定する
下4桁がのクレジットカードで支払う
ボタンを押すと、Audibleの利用規約およびAmazonのプライバシー規約同意したものとみなされます。支払方法および返品等についてはこちら
キャンセル

このコンテンツについて

Food can show you the world. It can be about geography, politics, and culture - and sometimes it's just about what tastes good! But each of these things has boundaries. Today's show explores some. We'll have a scientific look at foods that can be one person's delicacies and another's "yuk". We talk to Lidia Bastianich about the changing boundaries in her childhood and regional pasta. Raymond Sokolov has 101 vegetable ideas and a look at the many regional cuisines of India. [Broadcast Date: March 28, 2008](P) and © 2008 WHYY

A Chef's Tableに寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。