『Kalabhairava Ashtakam Level 1 Learning Stanza 7 - 8』のカバーアート

Kalabhairava Ashtakam Level 1 Learning Stanza 7 - 8

Kalabhairava Ashtakam Level 1 Learning Stanza 7 - 8

無料で聴く

ポッドキャストの詳細を見る

このコンテンツについて

Kalabhairava Ashtakam Level 1 Learning Stanza 7 - 8

अट्टहास भिन्न पद्मजाण्ड कोश संततिं

दृष्टि पात नष्ट पाप जालमुग्र शासनम् ।

अष्ट सिद्धि दायकं कपाल मालिका धरं

काशिका पुराधिनाथ कालभैरवं भजे ॥ ७ ॥

Aṭṭahāsa bhinna padmajāṇḍa kośa saṁtatiṁ Dṛṣṭi pāta naṣṭa pāpa jālamugra śāsanam | Aṣṭa siddhi dāyakaṁ kapāla mālikā dharaṁ Kāśikā purādhinātha kālabhairavaṁ bhaje || 7 ||

அட்டஹாஸ பின்ன பத்மஜாண்ட கோஷ ஸந்ததிம் த்ருஷ்டி பாத நஷ்ட பாப ஜாலமுக்ர ஷாசனம் | அஷ்ட சித்தி தாயகம் கபால மாலிகா தரம் காஷிகா புறாதிநாத காலபைரவம் பஜே || 7 ||

भूत संघ नायकं विशाल कीर्ति दायकं

काशिवासि लोकपुण्य पाप शोधकं विभुम् ।

नीति मार्ग कोविदं पुरातनं जगत्पतिं

काशिका पुराधिनाथ कालभैरवं भजे ॥ ८ ॥

Bhūta saṅgha nāyakaṁ viśāla kīrti dāyakaṁ Kāśivāsi lokapuṇya pāpa śodhakaṁ vibhum | Nīti mārga kovidaṁ purātanaṁ jagatpatiṁ Kāśikā purādhinātha kālabhairavaṁ bhaje || 8 ||

பூத சங்க நாயகம் விஷால கீர்த்தி தாயகம் காசிவாஸி லோகபுண்ய பாப ஷோதகம் விபும் | நீதி மார்க கோவிதாம் புறாதனம் ஜகத்பதிம் காஷிகா புறாதிநாத காலபைரவம் பஜே || 8 ||

काल भैरवाष्टकं पठंति ये मनोहरं

ज्ञान मुक्ति साधनं विचित्र पुण्य वर्धनम् ।

शोकमोह दैन्यलोभ कोप ताप नाशनं

ते प्रयान्ति कालभैरवाङ्घ्रि सन्निधिं ध्रुवम् ॥ ९ ॥

Kalabhairava Ashtakam Level 1 Learning Stanza 7 - 8に寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。