Indulge: Is fine dining in India going small? ft Gauri Devidayal, Yash Bhanage and Shuli Ghosh
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
Gauri Devidayal, entrepreneur and restaurateur, co-founded The Table in Mumbai, as well as brands like Mag St. Bread Co., Iktara, and Magazine St. Kitchen.
Shuli Ghosh, co-founder and creative force behind Sienna Calcutta.
Yash Bhanage, founder and COO of Hunger Inc. Hospitality Pvt. Ltd., the company behind restaurants such as The Bombay Canteen, O Pedro, Bombay Sweet Shop, Veronica’s, and Papa’s.
Produced by Shashank Bhargava
Edited and mixed by Suresh Pawar
まだレビューはありません