Episode 92: Beef Beyond Borders
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
Canada’s beef industry is built on exports — with most heading to the U.S. and Japan as the second-largest market in 2024. Highly marbled beef is prized differently across countries. Canada and Japan use different grading systems, including different grading sites. The ribeye marbling from the same carcass will always score higher in Japan than in Canada. This episode explores research comparing the different grading systems and the opportunities associated for Canada’s beef industry.
Relevant Links:
Carcass Grading (webpage)
BRD Vaccination Cost-Benefit Calculator (interactive tool)
まだレビューはありません