
Being a Good Bartender is Like Being a Good Person
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
This week hosts Nalyse Seymore and Courtney Fostvedt cover customer and service industry etiquette, what it's like eating out in a pandemic, and the appropriate way to leave a tip. Courtney is back to bartending and Nalyse no more. Tune in to make sure you are doing right by your local servers and bartenders because for some - tippin ain't easy. Service industry peeps and patrons, do y'all agree? Let us know here: theempathycocktail@gmail.com, on IG @theempathycocktail, and on Facebook @ "The Empathy Cocktail Podcast." Cheers!