Aljoša Marković, restavracije Baščaršija
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
Zakaj je po študiju financ na prestižnem Cambridgeu prevzel družinski gostinski posel? Kaj mu je razkril prijatelj iz Zenice? Recept za rast, ko je v štirih letih prihodke povečal za sedemkrat, število zaposlenih pa za petkrat. Kaj je skrivnost dobrega čevapčiča? Kako so nanj gledali zaposleni, ko je pri 26 letih postal njihov direktor? Aljoša Marković, lastnik in direktor verige restavracij Baščaršija, ki je med izbranci prvega slovenskega Forbesovega izbora 30 pod 30, je bil gost v seriji Forbesovih pogovorov 30 pod 30.
まだレビューはありません