A hidden link between amino acid metabolism and peripheral neuropathy in diabetes
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
Peripheral neuropathy afflicts millions of diabetes patients around the world, causing sensations from tingling to pain to complete numbness. For our season finale, we discussed peripheral neuropathy with bioengineer Christian Metallo, whose recent research has uncovered how insulin-regulated metabolism of lipids and amino acids contributes to peripheral neuropathy. Dr. Metallo spoke with us about the inspiration for this research and explained his team’s key findings about the links between insulin, the amino acids serine and glycine, and peripheral neuropathy in diabetes patients.
まだレビューはありません