
與黎家欣談食物設計 On food design with Gabriella Lai
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
[粵] 本集邀請到香港設計師黎家欣分享她跨領域的研究、策展和設計經驗。圍繞食物的創作和設計有哪些呈現方式及範疇?食物設計在香港有沒有發揮的空間?
[Cantonese] In this episode we invited designer Gabriella Lai to share her experience in cross-disciplinary research, curation and design. What are some of the areas and creative representations of food design? Does food design have potential to expand in Hong Kong?
まだレビューはありません